یکشنبه ۱ تیر ۱۴۰۴

پايان ابهام با تائيد اتحاديه جهاني مخابرات

ضريب نفوذ اينترنت ايران دوباره محاسبه مي‌شود

آماركاربران اينترنت

جمعه ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۷:۰۰


تاکنون به دليل آمارهاي متناقض و مغايرت آمار با وضع موجود، ضريب نفوذ اينترنت کشور با بي‌اعتمادي و ترديد مواجه است. اکنون سازمان IT قصد دارد ضريب نفوذ اينترنت را بار ديگر با استاندارد اتحاديه جهاني مخابرات محاسبه کند.

به گزارش خبرنگار فناوري اطلاعات خبرگزاري فارس، سازمان فناوري اطلاعات ايران در آخرين گزارش‌هاي خود، ضريب نفوذ اينترنت در کشور را 61 درصد اعلام کرده است.

اين سازمان متولي «اجراي نظام پايش شاخص‌هاي فناوري اطلاعات و ارتباطات» و «هماهنگ کننده ملي حوزه جمع‌آوري و انتشار اطلاعات حوزه فناوري اطلاعات به مجامع بين المللي» در ايران است.

آمار ضريب نفوذ اينترنت ايران،‌ همواره و از سال‌هاي پيش مورد اختلاف بوده است. حتي در دوره‌هايي، اعداد متفاوتي از ضريب نفوذ‌ اينترنت از سوي چندين دستگاه‌ متولي اعلام مي‌شد. اين مغايرت‌ها و مقايسه اعداد اعلامي با شرايط اينترنت کشور، سبب بي‌اعتمادي به اعداد اعلامي ضريب نفوذ اينترنت شده است.

به تازگي سازمان فناوري اطلاعات اعلام کرده که با همکاري مرکز آمار ايران بعنوان متولي اجراي آمارگيري‌هاي ملي در کشور و با اخذ مشاوره از اداره آمار و اطلاعات اتحاديه جهاني ارتباطات ITU، قصد محاسبه مجدد ضريب نفوذ کاربران اينترنت کشور را دارد.

اين کار قرار است در ذيل طرح آمارگيري تخصصي بخش خانوار و افراد در حوزه فاوا انجام شود.

طرح آمارگيري بخشي از پروژه نظام پايش شاخص‌هاي ICT کشور است که سازمان فناوري اطلاعات مجري آن است.

اين آمارگيري براي اولين بار است که در کشور انجام مي‌شود. زمان انجام آمارگيري طبق برنامه زمانبندي انجام شده از اواسط مهرماه تا پايان آبان ماه در جامعه آماري طراحي شده در سطح کشور خواهد بود.

نتايج اين آمارگيري حاوي اطلاعات آماري متعددي از وضعيت فاوا در ايران است که يکي از آنها ضريب نفوذ اينترنت در کشور است.

قرار است خروجي اين اطلاعات با هماهنگي اتحاديه جهاني مخابرات (ITU) نهايي شود. در نهايت سازمان فناوري اطلاعات ايران به نمايندگي از وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، اين اطلاعات را براي ITU ارسال خواهد کرد.

اين اطلاعات اعلام رسمي ضريب نفوذ اينترنت ايران و معيار اصلي ITU براي ارزيابي جايگاه ايران در حوزه ICT در جهان خواهد بود و انتظار مي‌رود اعدادي که پس از آبان‌ماه براي ضريب نفوذ اينترنت ايران اعلام مي‌شود و مهر تاييد اتحاديه جهاني مخابرات را دارد، پاياني باشد بر اختلاف‌نظرها در خصوص ضريب نفوذ اينترنت کشور.

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو